Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ο Ροκφέλερ και οι άλλοι τοκογλύφοι διόρισαν τον άνθρωπο τους.

Timothy Geithner: Ακόμα ένας (Εβραίος) Προτεστάντης
του Σπύρου Χατζάρα
Ημερομηνία: 24/11/2008

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2121
Από την εκδήλωση της τραπεζικής- χρηματιστηριακής κρίσης χάθηκαν ως τώρα 7-8 τρις δολάρια.
Το κρίσιμο ερώτημα, για το οποίο δεν υπάρχει μια σαφής απάντηση, είναι γιατί δεν έχασαν όλα τα χρήματά τους, οι Ροκφέλερ ,οι Ρότσιλντ, ο Σόρος, ο Μπάφετ, και τα άλλα παιδιά της «παρέας»;
Μια απάντηση μπορεί να μας δώσουν οι τοποθετήσεις ,στο οικονομικό επιτελείο του εκλεγμένου προέδρου.
Ο νέος υπουργός οικονομικών του Ομπάμα, Timothy Geithner, ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδιακής τράπεζας της Νέας Υόρκης (Federal Reserve Bank of New York), την οποία ελέγχει κατά 51% ο Ροκφέλερ, και η οποία ελέγχει κατά 51% την FED. Επομένως διάλεξαν έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ροκφέλερ,και του επικεφαλής της FED Μπεν Μπερνάνκι. Λόγω «χαρακτήρα και εμπειρίας», όπως ανακοινώθηκε .
Ο Γκάιθνερ, ήταν ο άνθρωπος που «έβγαλε από την πρίζα » την Lehman Brothers. Μερικοί « ορθόδοξοι» του φιλελευθερισμού, τον κατηγόρησαν μάλιστα για ανικανότητα και αδυναμία να εκτιμήσει τις επιπτώσεις.
Ήταν άραγε έτσι;
Πιστεύω, ότι ήταν μια σκόπιμη ενεργεία του κ. Geithner. Ο κ. Πόλσον ομολόγησε στο Κογκρέσο, ότι «το Υπουργείο Οικονομικών (UST) και η ομοσπονδιακή τράπεζα (FRB), γνώριζαν για τα προβλήματα της Lehman έξι μήνες νωρίτερα» .Στην πραγματικότητα τα ήξεραν πάνω από ένα έτος.
Η κατάρρευση της Lehman επιταχύνθηκε από την τη διακοπή των πιστώσεων από τα «golden boys» των Ρότσιλντ στο Λονδίνο.
Είναι επομένως πιθανό, οι άνθρωποι των Ροκφέλερ, και των Ρότσιλντ, να κάνουν όλοι λάθος και να είναι άσχετοι;
Αν συμφωνήσουμε, ότι οι κινήσεις και οι ενέργειές τους δεν υπαγορεύτηκαν από ανικανότητα, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε ότι η εκδήλωση της τραπεζικής και χρηματιστηριακής κρίσης ακολούθησε ένα προδιαγεγραμμένο σενάριο.
Ο Σόρος, για να μπερδέψει τα πράγματα άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Χένρι Πόλσον, λέγοντας ότι ήταν «εντελώς απροετοίμαστος», όταν η Lehman Brothers χρεοκόπησε. «Αντέδρασε στο πρόβλημα αφότου αυτό προέκυψε. Δεν διέθετε την ικανότητα να προβλέψει ότι θα προκύψουν προβλήματα» είπε.
Άρα βρέθηκε ο βλάκας. Η μάλλον το «ηλίθιο ακροατήριο». Ο επικεφαλής της FED Μπεν Μπερνάνκε σε άρθρο του στο περιοδικό New Yorker που θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου «παραδέχεται», πως τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του οικονομικού επιτελείου των ΗΠΑ έπεσαν έξω στις αρχικές τους προβλέψεις για το εύρος της κρίσης, τις επιπτώσεις της στην πραγματική οικονομία και κυρίως στις αντιδράσεις των χρηματαγορών τις οποίες περίμεναν πιο σθεναρές!!!
Το σενάριο, δηλαδή η δρομολόγηση το προαποφασισμένων εξελίξεων, δίνει και μια πρώτη εξήγηση, στο αρχικό μας ερώτημα. Οι Ρότσιλντ –Ροκφέλερ κλπ φρόντισαν να μην βρίσκονται στην πλευρά των χαμένων.
Άλλωστε, επέβαλαν τη χρηματοδότηση με 700 δίς,αρχικά του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ, και 7,4 τρισεκατομμυρίων δολ.τελικά , των τραπεζών που είχε αποφασιστεί να επιβιώσουν. Η τύχη της Citigroup είχε κριθεί, από τη στιγμή που οι Ροκφέλερ, πούλησαν τις μετοχές τους. Γι' αυτό κατρακύλησε στα 5 δολάρια η μετοχή της.Μετά ο Γκάιθνερ,ο Πόλσον, και ο Μπερνάκε αποφάσισαν να τις κάνουν μια "ένεση" 326 δισ. δολαρίων,η μετοχή της ανέβηκε +64%,και οι Ροκφέλερ κέρδισαν 120% σε 10 ημέρες,αλλά και 4,5 δις από τους τόκους τών χρημάτων που τους έδωσαν.
Σατανικό!!
Οι Ρότσιλντ –Ροκφέλερ μετέφεραν τα κεφάλαιά τους, στις τράπεζες που βρήκαν κερδισμένες από την κρίση, όπως η J.P. Morgan Chase , στην οποία ο πρόεδρος είναι ο « δικός μας» Jamie Dimon, με τον παππού από τη Σμύρνη, ( όπως ο Σαρκοζί είναι από τη Θεσσαλονίκη).
Ο Dimon εγκατέλειψε την Citigroup το 1998, και τον Μάρτιο του 2000 έγινε αφεντικό στην Bank One, η οποία συγχωνεύθηκε με την J.P. Morgan Chase το 2004. Ο Dimon που έχει παντρευτεί μια Ιουδίθ, ήταν υποψήφιος για τη θέση του Geithner. Αποδείχθηκε ότι ήταν πιο χρήσιμος στην τράπεζα.
Ο σπόνσορας του νέου προέδρου, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, δήλωσε ότι η αμερικανική οικονομία χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση με 300 έως 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταφέρει να βγει από την παρούσα κρίση.«Ένα μεγάλο σε ύψος πρόγραμμα ενίσχυσης» απαιτείται για να συνδράμει την σπαρασσόμενη οικονομία και να διοχετεύσει ρευστό στις αμερικανικές πόλεις και πολιτείες, είπε ο Σόρος, και πρόσθεσε ότι ελπίζει πώς ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα όταν αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.
700 δις ο Πόλσον και 600 ο Γκάιθνερ, μας κάνουν 1,3 τρις που θα δανείσουν οι ιδιοκτήτες της FED Ρότσιλντ –Ροκφέλερ στο αμερικανικό δημόσιο. Μόνο από αυτό, θα κερδίσουν 75 δις δολάρια σε τόκους. Ζεστό χρήμα. Έτσι θα αγοράσουν φθηνά τους κατεστραμμένους και θα βγουν από την κρίση πιο ισχυροί.
Το είχαν ξανακάνει το 1929.
Αυτή τη φορά ,φρόντισαν με την κερδοσκοπία στο πετρέλαιο, να μαζέψουν ζεστό χρήμα, πουλώντας ακριβά στους «ηλίθιους» καταναλωτές αλλά και στους Κινέζους και στους Ευρωπαίους , το φθηνό πετρέλαιο που είχαν στοκάρει.
Παράλληλα, η συμμαχία με τους «προοδευτικούς» σείχηδες στα Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία ,και το Κουβέιτ, τους προσφέρει τη βοήθεια των κεφαλαίων, που μάζεψαν με την κερδοσκοπία του πετρελαίου οι «σύμμαχοι». Γι' αυτό άλλωστε κεφάλαια ,από αυτήν την πηγή εισρέουν στη Citigroup .
Η κρίση έβαλε στη θέση τους,τους φιλόδοξους ευρωπαίους, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να απειλήσουν την αμερικανική πρωτοκαθεδρία, και χτύπησε τη Ρωσία, η οποία με φθηνό πετρέλαιο θα περιορίσει τις φιλοδοξίες της στο εσωτερικό της.
Απομένουν, η Κίνα και η Ινδία. Μικροί αντίπαλοι προς το παρόν.
Επομένως το σενάριο, εκτυλίσσεται ομαλά.
Ο Timothy Geithner , είναι ένα θεσμικό πρόσωπο της Ολιγαρχίας των Τοκογλύφων.
Τοποθετήθηκε, ως 9ος πρόεδρος , της Federal Reserve Bank of New York ,τον Νοέμβριο του 2003. Μιλάει Ιαπωνικά και κινεζικά και έχει ζήσει στην Ινδία , την Κίνα και την Ιαπωνία. Επομένως έχει τα προσόντα για να αντιμετωπίσει και να συνεννοηθεί με τους νέους οικονομικούς εχθρούς.
Σαν πρόεδρος της Federal Reserve Bank of New York, ήταν υπεύθυνος για την νομισματική πολιτική των ΗΠΑ, και πρόεδρος του Γκρουπ-10 της επιτροπής πληρωμών και διακανονισμών της BIS (Bank for International Settlements) .Είναι μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων ( Council on Foreign Relations) και μέλος του Ομίλου των 30 (Group of Thirty) . Πρόεδρος του ομίλου είναι ο πρώην πρόεδρος της FED, Πόλ Βόλκερ, που συμβουλεύει τώρα τον Ομπάμα.
Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του, σαν συνεργάτης της νομικής εταιρίας του Κίσινγκερ (Kissinger Associates, Inc) και το 1988 προσελήφθη , (λόγω των καλών συστάσεων!!) , στο υπουργείο Οικονομικών, και υπηρέτησε τρεις κυβερνήσεις και πέντε διαφορετικούς υπουργούς. Είναι δηλαδή «υπερκομματικό πρόσωπο ».
Τοποθετήθηκε υφυπουργός οικονομικών, για διεθνείς υποθέσεις ,το 1999 ως το 2001, στην κυβέρνηση Κλίντον, με υπουργούς τους Robert Rubin και Lawrence Summers. Ο Lawrence Summers, θα τοποθετηθεί τώρα, από τον Ομπάμα, διευθυντής του National Economic Council, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου Δαβίδ Άξελροντ, και προετοιμάζει ήδη το πακέτο των μέτρων της κυβέρνησης Ομπάμα, που προ-ανακοίνωσε ο Σόρος. Ο Rubin και ο Summers ήταν σύμβουλοι της εκστρατείας του Ομπάμα.
Ο Geithner δούλεψε το 2001-2003 ,στο ΔΝΤ, και μετά ο Ροκφέλερ, τον έκανε πρόεδρο της FRBNY.
ΥΓ.Ο Summers, ο Volcker, ο Rubin , ο Greenspan , ο Bernanke ο Kissinger με τους οποίους συνεργάστηκε ο Geithner, είναι όλοι Εβραίοι. Το ίδιο και αυτός.
Το εκπληκτικό είναι ότι σε μια εβραϊκή ιστοσελίδα αλίευσα την ακόλουθη ανάρτηση.«Στις 22/11/ 2008 έλαβα ένα e-mail από τον πεθερό του Τ. Geithner. Ο καθηγητής Αλβέρτος Sonnenfeld (σ.σ.εβραίος), με διαβεβαίωσε ότι ο Geithner δεν έχει εβραϊκό θρήσκευμα, αλλά μεγάλωσε σαν προτεστάντης , και ότι τώρα μετά βίας εκφράζει θρησκευτικές πεποιθήσεις».
Λογικό. Οι μεταλλαγμένοι (Ντονμέ) πιστεύουν στο δολάριο και στους τόκους. Η θρησκεία είναι για τους «ηλίθιους», που τους έκαψαν στα κρεματόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: