Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

1821:Η απελευθέρωση του ελληνικού λαού από την ξένη κατοχή και την Καρτελοκρατία , είναι σήμερα, 188 χρόνια μετά, το ζητούμενο.

Από την Τουρκοκρατία, που κράτησε 360 χρόνια ,περάσαμε στην Αγγλοκρατία,1831-1947,και αμέσως μετά στην Αμερικανοκρατία, που συνεχίζεται. Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία που θα επιτρέψουν την κοινωνική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ παραμένουν στόχοι για διεκδίκηση.

Η πατρίδα μας έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Η πολιτική και πνευματική ηγεσία, τα κόμματα, ο κρατικός μηχανισμός, ο συνδικαλισμός, έχουν διαβρωθεί , ώστε να καταστεί δυνατή η επιβολή των ξενοκίνητων σχεδιασμών, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον. Η ελληνική οικονομία έχει διαβρωθεί από τις «μονοεθνικές» πολυεθνικές, και τα Καρτέλ της ντόπιας μεταπρατικής ελίτ.
Η ελληνική ύπαιθρος, ερημώθηκε και ο έλληνας δεν είναι πια μετανάστης αλλά άνεργος που ανταγωνίζεται το μεροκάματο του λαθρομετανάστη.
Στην πρόσφατη ιστορία μας, τα επτά μεσαιωνικά χρόνια της στυγνής στρατιωτικής δικτατορίας και η τραγωδία της Κύπρου ήσαν μια ιδιαίτερα σκληρή έκφραση της εξάρτησης της Ελλάδας από το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Η υποτέλεια, η υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, η διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, ο οικονομικός μαρασμός και η εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπούν.

Τι αίμα των αγωνιστών της Επανάστασης περιμένει ακόμα την δικαίωση.

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Σπύρος Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: