Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Η Ελλάδα δεν θα γίνει ούτε Κόσσοβο ούτε Λίβανος

του Σπύρου Χατζάρα

Παρά την εντολή του Αμερικανού επικυρίαρχου, και την προσπάθεια της χούντας των εκδοτών και των κομματικών ηγεσιών που είναι φερέφωνα της ντόπιας ολιγαρχίας, να αποσιωπηθεί , το κυρίαρχο πολιτικό πρόβλημα της χώρας, η λαθρομετανάστευση, το πράγμα βγήκε στην επιφάνεια.

Το δελτίο των 11 και ο Blue Sky κράτησαν το θέμα ψηλά σε όλη την προεκλογική περίοδο, και συνέβαλαν δυναμικά στην κατανόηση των κινδύνων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, και το ελληνικό έθνος .

Μετά τη «σφαλιάρα» των ευρωεκλογών η Χούντα των εκδοτών και η Ολιγαρχία επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι κάνει λάθος, και ότι πρέπει να αποδεχθεί την «εισβολή» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών για… ανθρωπιστικούς και «οικολογικούς λόγους».
Η Ντόρα Μπακογιάννη, έλαβε το μήνυμα, μετά από 5 χρόνια, και «ανέδειξε» την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ως προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης.Η κυβερνητική επιτροπή συζητά μέτρα.Η Ολιγαρχική Καθημερινή του Αλαφούζου συνιστά: «Η Ν. Δ. καλείται να αποσαφηνίσει την ιδεολογική της ταυτότητα, εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους για τον επαναπατρισμό των παράνομων μεταναστών και υιοθετώντας ρεαλιστικά μέτρα για τη δημόσια ασφάλεια, όπως απαιτεί, άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.»

Δηλαδή προτείνει την εξαπάτηση του λαού.

Κανείς δεν ειναι παράνομος σύμφωνα με τους νόμους.Ολοι έχουν ρόζ χαρτιά και "προσωρινό οπικονομικό άσυλο".

Επιστρατεύτηκαν όλες οι εφεδρείες. Οι «Παπαγάλοι», οι «Ευαγγελάτοι», οι «Χρυσοχοΐδηδες», ενώ έστειλαν πίσω και 55 Πακιστανούς, για να εκτονώσουν την οργή των πολιτών. Τίτλος στην οθόνη στο δελτίο ειδήσεων του Μεγκα σε ρεπορτάζ... για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και τα «γκέτο» των Αθηνών:
'Ντροπή για τον πολιτισμό μας οι συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών'!!!!!!
Δηλαδή δεν φτάνει ότι τους πληρώνουμε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και ότι προσφέρουμε δωρεάν παιδεία στα παιδιά τους, τους χρωστάμε και από πάνω. Εμείς οι πολίτες. Ενώ αυτοί που τους έφεραν, που τους χρησιμοποιούν, που δεν τους ασφαλίζουν, και δεν τους πλήρωναν ανθρώπινα δεν τους χρωστάνε τίποτα.
Ούτε φυσικά οι Αμερικανοί, που βομβάρδισαν τα σπίτια τους, και τους έδιωξαν από τον τόπο τους, τους χρωστούν.
Ο Χρυσοχοϊδης δήλωσε με μαχητικό ύφος, ότι «δεν πρέπει να μπει καμμία ποσόστωση στο μεταναστευτικό», ότι «το θέμα δεν είναι της Ελλάδας αλλά της Ευρώπης», ότι «δεν πρέπει να λάβουμε μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων παιδιών».
Ο τέως βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ κ. Κρικέλης, αποκάλυψε στο «Δελτίο των 11» ότι η Ρηγίλλης, «έδωσε οδηγίες στους βουλευτές, να μην αντιδρούν στην εισβολή των Αλβανών», για να επιβληθεί ο φιλελευθερισμός στην Αλβανία.
Η Ολιγαρχική Καθημερινή γράφει:Η «προοδευτική» προσέγγιση του ζητήματος συχνά εκλαμβάνεται ως αδράνεια ή και παθητική αποδοχή του φαινομένου το οποίο πλήττει πρωτίστως τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, που αναγκάζονται να συμβιώσουν με τους παράνομους μετανάστες. Οι τριβές στις υποβαθμισμένες γειτονιές αυξάνονται και εύκολα μπορούν να καταλήξουν σε γενικευμένη έκρηξη με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. "
και υποδεικνύει:
"Το πρόβλημα δεν έχει κομματική χροιά. Η λαθρομετανάστευση δεν γεννά μόνο ανασφάλεια. Δημιουργεί και ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αφού αυξάνει την ανεργία μεταξύ των νόμιμων εργαζομένων. Απαιτεί λοιπόν μέτρα και μάλιστα άμεσα. Τόσο μεμονωμένα, από την ελληνική πολιτεία, όσο και σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους, καθώς πολλοί από τους εκατό χιλιάδες μετανάστες που εισέρχονται κάθε χρόνο παράνομα στην Ελλάδα καταλήγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Ως κυβέρνηση η Ν.Δ. οφείλει να το διαχειρισθεί. Η επιτυχία της σε αυτό το μέτωπο θα την θωρακίσει έναντι του επίδοξου συνιδιοκτήτη της «πολυκατοικίας»."

Τη δημιουργία ενός συστήματος "ηλεκτρονικής καταγραφής εισόδου και εξόδου των μεταναστών από και προς την ΕΕ και από το ένα κράτος μέλος στο άλλο", καθώς και τη θέσπιση ενός κοινού καθεστώτος θεωρήσεων Σένγκεν πρότειναν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και ο Επίτροπος για θέματα δικαιοσύνης και μετανάστευσης, Ζακ Μπαρό .«Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουνίου», τόνισε ο κ. Μπαρόζο .

Οι μάσκες έπεσαν. Είναι πλέον φανερό ότι οι αμερικανόδουλες ηγεσίες έχουν αποδεχθεί τις εντολές για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μουσουλμανική μειονότητα στο 30% του πληθυσμού, η οποία πρέπει να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα προκειμένου η ελληνική κοινωνία να γίνει πολυπολιτισμική.

Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν μέχρι τις προσεχείς εκλογές αν θέλουν να γίνουμε Κόσοβο και Λίβανος, όπως επιδιώκει η αμερικανική πολιτική. Αυτό είναι το κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα που έχουμε μπροστά μας.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: