Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

του Σπύρου Χατζάρα

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες ,από διάφορες πλευρές , ομάδες και πρόσωπα, για την συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει τις πατριωτικές ιδέες και που θα προασπίζει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του Έθνους.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας από τις 12 Μαΐου 2010, με την ανακοίνωση της, «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», ανταποκρίθηκε θετικά, σε αυτά τα μηνύματα της κοινωνίας , και πρότεινε την «αναζήτηση μιας δυναμικής συνθετικής έκφρασης» για ένα «πλειοψηφικό ρεύμα δράσης και ανατροπής», στη βάση ενός επεξεργασμένου προγράμματος αλλαγών που θα είναι ικανό να δρομολογήσει τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με «ΑΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και την ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, , και για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του πολιτικού συστήματος της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση».

Είναι σαφές ότι δεν αρκούν οι διακηρύξεις περί πατριωτισμού για να διαμορφωθεί ένα πολιτικό κίνημα. Χρειάζονται πολιτικές συμφωνίες.

Πιστεύω, ότι στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», όπως θέλουν οι «προσκυνημένοι», που βολεύονται με τον κατευθυνόμενο κοινωνικό μας διχασμό, και την συλλογική μας δυστυχία. Σήμερα η διαχωριστική γραμμή ,περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες προδότες ,ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους ατομιστές, καταναλωτές-πρόβατα. Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Στον Παγκόσμιο Ανταγωνισμό θα νικήσουμε ενωμένοι σαν ΕΘΝΟΣ.
Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν χρειάζεται ένα παλλαϊκό αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.
Είναι αναγκαία επομένως η οικοδόμηση μιας κοινωνικής και ταξικής συμμαχίας εργατών-αγροτών-υπαλλήλων-μικρομεσαίων και εθνικού παραγωγικού κεφαλαίου, ενάντια στην Διεθνή των Αγορών και των Επενδυτών. Μια συμμαχία εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Χούντας των τραπεζιτών, ενάντια στους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους, και το μεταπρατικό κεφάλαιο. Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας και της Καρτελοκρατίας της ψωρο-Ελίτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση
Οι Έλληνες, δεν ανήκουμε ούτε στην Ανατολή, ούτε στην Δύση. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Αυτά τα διχαστικά διλήμματα τα επέβαλε στον λαό, η Πέμπτη φάλαγγα της ξένης κατοχής για να υπονόμευσει τις παραγωγικές δυνάμεις από όλες τις πλευρές, από «αριστερά» καί από «δεξιά», ωστε να είμαστε αδύναμοι, καχεκτικοί, και να υποταχθούμε εύκολα στα ξένα κέντρα και τα συμφέροντα τους .
Αυτές τις αρχές , τις θεωρώ ως την ελάχιστη βάση επί της οποίας μπορεί να οικοδομηθεί το καινούργιο.
Το Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο.
08/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: