Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Περιμένοντας τον Κούλη

Ήταν στραβός ο γιαλός και μετά πλάκωσαν και οι έποικοι

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Βουλιάζει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες και τους δήθεν πρόσφυγες και στα νησιά αποβιβάζονται καθημερινά περίπου 3.000 μουσουλμάνοι .Την ίδια στιγμή η «αριστερή» κυβέρνηση προσπαθεί πυρετωδώς να εξυπηρετήσει αυτούς τους «συνανθρώπους μας» συνεργαζόμενη με την ΜΙΤ και τις ΜΚΟ του Σόρος. Και πάνω που γυρίζει , ο Οβριός και ο αλκοολικός , παρέδωσαν Εθνικό χώρο. Δέχθηκαν, «κούρεμα», του εθνικού εναέριου χώρου από τα 10 στα 6 ναυτικά μίλα. Το ΝΑΤΟ ανέλαβε ρόλο κυανόκρανου στην «πράσινη γραμμή» , τον αμφισβητούμενο «χώρο», ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Τα πλοία της «Συμμαχικής δύναμης», που θα πλέουν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά και στα τουρκικά παράλια δεν θα κάνουν επαναπροωθήσεις. Θα «ενημερώνουν» και θα «συνεργάζονται» με το ελληνικό Λιμενικό, την τουρκική Ακτοφυλακή και την Frontex .

«Τα εσωτερικά προβλήματα της Ελλάδας είναι βαθύτατα συνυφασμένα με τα διεθνή προβλήματα», λένε στα «Κεντρικά». Δηλαδή βάλτε τώρα που γυρίζει. Μακεδονικό Κυριακό Αιγαίο, πακέτο με την προσφυγική κρίση και τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος. Η όλα η τίποτα εντός των προσεχών εβδομάδων. Ταυτόχρονα λεφτά υπάρχουν για τον αριστερό κομματικό στρατό.
Οι Συριζοδίαιτοι Κλέφτες έφαγαν ήδη 600 εκ. από τον προϋπολογισμού εις μνήμη του Αγίου Βαλαντίου. Πρόκειται για τη Φιλανθρωπική απάτη του Αιώνα.
Οι «φιλάνθρωποι» και αριστεροί Τσιπροκαημένοι , φορολογούν άγρια τους έλληνες για να ταΐζουν τους απρόσκλητους. Ο Τσίπρας ληστεύει τους έλληνες και μοιράζει τα λεφτά στα λαμόγια του ,που «περιθάλπουν» τους σουνίτες μουσουλμάνους που μας στέλνουν η ΜΙΤ και ο Σόρος.
Ο σεντούκμπασί Στουρνάρ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι, «η προσφυγική κρίση θα κοστίσει στον ελληνικό προϋπολογισμό 600 εκατ. ευρώ, αλλά ο λογαριασμός είναι πιθανόν να είναι μεγαλύτερος ». 

  Η ΧΟΥΝΤΑ του ΑΞΕΛ και των Σόρος λαμβάνει αποφάσεις πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού και ενάντια στη βούληση του, που θα αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή των μελλοντικών γενεών και θα οδηγήσουν σε αναθεώρηση του εθνικού, πολιτισμικού και θρησκευτικού χάρτη της Ελλάδας.

Οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΗΜΕΝΟΙ δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή να κάνουν ότι κάνουν και κυρίως για να δαπανούν παράνομα δημόσιο χρήμα για τη σίτιση και τη στέγαση των απρόσκλητων, αφού δεν έχει γίνει καμιά εγγραφή στον προϋπολογισμό, και θα πρέπει να παραπεμφθούν όλοι σε Ειδικό Δικαστήριο. Ο διαπραγματευτής με το ΔΝΤ Δραγασάκης, (ο πατέρας της πρεζούς), είπε ότι το «προσφυγικό» και οι «μεταρρυθμίσεις», (ανασυγκρότηση της χώρας), πάνε πακέτο και είναι ,
« ιστορικών διαστάσεων εθνικά στοιχήματα» της σύγχρονης ιστορίας μας, που θα καθορίσουν τη μελλοντική μας πορεία».
«Η προσφυγική κρίση καθιστά ακόμα πιο αναγκαία την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν», είπε, και πρόσθεσε ότι θα υπάρχει πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2018 και θα ληφθούν τα επιπλέον μέτρα για την κάλυψη των όποιων κενών παρουσιαστούν, από τις παράνομες δαπάνες υπέρ των απρόσκλητων. Και φυσικά αφού τα αμερικανόπαιδα υπηρετούν την άνωθεν πολιτική ο αμερικανοεβραίος «φίλος», ο Τζακ Λιου, πήρε τηλέφωνο τους Ευρωπαίους και τους ζήτησε «ολοκλήρωση της αξιολόγησης χωρίς καθυστέρηση». 
  Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel όμως έγραψε ότι « το ΔΝΤ ανησυχεί ιδιαίτερα εξαιτίας της επιβάρυνσης από την τρέχουσα προσφυγική κρίση, εμμένοντας στην πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων και ειδικότερα, στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος».
Ο Στουρνάρ εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο, και, «διαβλέπει ευνοϊκότερες συνθήκες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας για το 2016, διότι η ύφεση μπορεί να ανασχεθεί και από το δεύτερο εξάμηνο να υπάρξει και ελαφρά ανάκαμψη», αλλά ο πρώην υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης, μας είπε ότι μετά από επτά χρόνια ύφεσης και λιτότητας, «μέχρι σήμερα δεν είδαμε τα χειρότερα», και ότι , «οι Ευρωπαίοι θεωρούν το χρέος βιώσιμο αν λυθεί το ασφαλιστικό».
Τον Ιανουάριο του 2015 ,τότε που βγήκε ο φρουρός των λαϊκών καταθέσεων Αξελ Εβραιόπουλος οι καταθέσεις ήσαν 148 δισ. ευρώ και στη διάρκεια των προηγούμενων 12 μηνών, με Κάπιταλ Κοντρόλς οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 26 δις ή 17%. Πάντως η δεξαμενή σκέψης του ευαγούς ιδρύματος του Λάγκλευ, προέβλεψε ότι οι πράκτορες του ιδρύματος στην Ελλάδα θα τα βρουν σκούρα κατά τον Μάιο , διότι τότε θα κορυφωθεί η «προσφυγική κρίση», ενώ το μέλλον «του προγράμματος διάσωσης» θα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Μέχρι το Μάιο δεν γίνεται τίποτα. Τότε θα επανέλθουν τα σενάρια του Grexit και της χρεοκοπίας ενώ θα έχει εξαντληθεί και ο χρόνος που έδωσαν οι ευρώ-Παίοι στον Αlexis και την τσογλανοπαρέα του Soros. Από του Τσακαλώτου είπαν στο Λάγκλευ, ότι, έχουν «επαρκείς πόρους για να συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος χωρίς ενίσχυση έως τον Ιούνιο», αλλά η Αθήνα πρέπει να επιστρέψει περίπου 2,3 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον Ιούλιο. 
 Ο ευρω-Χλιμίτζουρας, η σκατόφατσα ο Φέρχοφσταντ, που ήρθε ως καλεσμένος του ΟΧΕΤΟΥ, και μίλησε σαν δανειστής, μας είπε ότι,«πρέπει να δούμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις μέσα στους επόμενους μήνες . Αν δεν το δούμε αυτό, το ενδεχόμενο του Grexit μπορεί να επανέλθει».
Επομένως τα σενάρια της οικουμενικής ή των εκλογών θα επανέλθουν μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η συντριπτική πλειοψηφία των ηλιθίων, «είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης»,(το 87%),αλλά το 78%, «τάσσεται εναντίον των πρόωρων εκλογών», σε αντίθεση με το 18% , το οποίο επιθυμεί μία νέα εκλογική αναμέτρηση. Και εάν γίνουν εκλογές όλοι θα ψηφίσουν Κούλη.

ΥΓ. Όλοι μαζί μπορούμε! Να στείλουμε τους συνανθρώπους μας από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία, πίσω στις Εστίες τους, και να στείλουμε στον αγύριστο τους «αμερικανο-Αριστερούς» ,τους "Τζιχάντ", και τις ΜΚΟ. (Άντε και τον «Μαρξιστή» Σόρος). Όταν λέω «αγύριστο» εννοώ ανεπιστρεπτί . One Way Ticket. Άμεσα. Εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: