Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Έπεσε η μάσκα του ανθρωπισμού και του αντιρατσισμού

Εχθρός μας είναι ο θείος Σόρος , ο ανιψιός του Αξέλ Τσιπρά, η Ανοιχτή Κοινωνία και το ΣΥΡΙΖΑ

H Ισλαμοφασιστική Χούντα του Σόρος, του Αξελ, και της Τασίας, προχωράει με βήμα ταχύ στο σχέδιο εξισλαμισμού της Ελλάδας. Στην ΕΡΤ, έβγαλαν και δελτίο ειδήσεων για να «ενημερώνονται» οι πρόσφυγες και 195 χρόνια μετά την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση η μαντήλα του 1821, επιστρέφει μέσα στα σπίτια μας.
Ο Πρόεδρος της Ψευτομακεδονίας κ. Ιβάνοφ, αποκάλυψε όλη την αλήθεια.
Είπε ότι «αναμφίβολα μεταξύ των λαθρομεταναστών που πέρασαν από τη Μπουγιουρουμού υπήρχαν άτομα που πολέμησαν στη Συρία». Δηλαδή ο Αξέλ Τσιπρά,
η Τασία, ο γυναικολόγος και οι ΜΚΟ του Σόρος πέρασαν τους τρομοκράτες στην Ευρώπη.
Ο Ιβανόφ αποκάλυψε και τη «χορογραφία» με τα μέτρα ασφαλείας. Οι βάσεις δεδομένων του Σένγκεν, της Frontex και της Eurodac, για το άσυλο, δεν είναι διασυνδεμένες. Καραγκιόζ μπερντέ η ασφάλεια.
Ο Πρόεδρος της Μπουγιουρουμού, αποκάλυψε και την συμπαιγνία του Αξελ με τον Ερντογάν και την Μέρκελ. και την προπαγάνδα των αριστερών και της Ανοιχτής Κοινωνίας. Είπε ότι κυβέρνηση των Τσιπροκαημένων γνώριζε ότι η Αυστρία θα κλείσει το διάδρομο μόλις συμπληρωθεί η «ποσόστωση» της και αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση στα Σκόπια προσπάθησε να βοηθήσει την Ελλάδα , «για να βρεθεί τρόπος για να μεταφερθούν όλοι που παραμένουν στην Ελλάδα στις χώρες προορισμού, κυρίως τη Γερμανία».
Ο Ιβανόφ είπε ότι και εγώ. Βάλτε ένα τραίνο να τους πάει στο Χοτσπότ του Αουσβιτς.
Αλλά ο Αξελ, ο Σόρος, η Δωροθέα και η Τασία δεν το θέλουν.
Γιατί ο στόχος είναι μόνο ο εξισλαμισμός της Ελλάδας. Και όπως είπε ο Ιβάνοφ, 
 η κυβέρνηση των Τσιπροκαημένων, έχει αρνηθεί την ανταλλαγή πληροφοριών ασφάλειας στο πλαίσιο της κρίσης των προσφύγων, για να μην συλληφθούν οι τρομοκράτες και τα βαποράκια με την αφγανική πρέζα. 
  Το πρόβλημα μας δεν είναι ο «ρατσισμός» , η «ισλαμοφοβία», ο ρατσισμός και η «ομοφοβία» ούτε καν η τρομοκρατία. Το πρόβλημα μας, είναι η «Ανοιχτή Κοινωνία» ,
 ο Σόρος, οι τζιχαντιστές- διεθνιστές των Βρυξελλών, το Τέταρτο Ράιχ, το ΣΥΡΙΖΑ και ο Αξέλ Τσιπρά.
Πίσω από την «τρομοκρατία», βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες. Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Μουφτής και πίσω του η Σαουδική Αραβία,
το Κατάρ και η Τουρκία με πλήρη στήριξη από τη Cia, το MI5,τους Γάλλους και τους Γερμανούς. Δικό τους σχέδιο είναι η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα.
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει από το Φεβρουάριο τη βελγική κυβέρνηση σχετικά με την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης από το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» και μάλιστα έδωσαν στη βελγική κυβέρνηση τα ονόματα των ανδρών που εμπλέκονται στις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις. Και οι ξεφτιλισμένοι ……περίμεναν.
Το υποτιθέμενο «μετριοπαθές Ισλάμ» που υποστηρίζουν, Γάλλοι, Άγγλοι, Αμερικανοί και οι προοδευτικοί ρουφιάνοι είναι ανύπαρκτο. Σαν τα πράσινα άλογα. Για τους μουσουλμάνους σαλαφιστές-Βαχαμπιστές είμαστε απλά άπιστοι και χώρος επέκτασης του Χαλιφάτου. Όποιος μιλάει για «μετριοπαθές Ισλάμ» και για φτωχούς μουσουλμάνους είναι πεμπτοφαλαγγίτης, ρουφιάνος και πράκτορας.
Η ισλαμοφοβία δεν σκοτώνει. Οι σαλαφιστες-Βαχαμποιστές όμως σκοτώνουν. Και για αυτό όπως οι νικητές του Πολέμου έθεσαν εκτός νόμου τους Ναζιστές οφείλουμε όλα τα πολιτισμένα και δημοκρατικά έθνη να θέσουμε εκτός νόμου του Βαχαμπιστές.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Εκτός από τους βλάκες που μας λένε τη γνώμη τους υπάρχουν και οι έμμισθοί πράκτορες και οι προβοκάτορες. Οπότε συνιστώ πρακτοροφοβία και ρουφιανοβοβία. Κάνει καλό στη δημοκρατία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: