Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Ψευτοπατριώτες Κώλο-Έλληνες

του Σπύρου Χατζάρα

Τι κακό και αυτό που μας βρήκε με τους «Πατριώτες»! Δεν πάνε πολλές ημέρες που τρείς αμερικανόπαιδες, ο αγνώστου μητρός Κούλης, ο γύφτος γαμπρός του Αβρούρι, και ο διεφθαρμένος Συνταγματολόγος, δήλωσαν ομού, ότι για να σώσουν την Πατρίδα από τη φρικτή και ανίκανη Κοινοπραξία των αμερικανοπαίδων, ALEXIS&PANOS, απεφάσισαν την συγκρότηση κοινού μετώπου, με κύριο συστατικό τον…. «πατριωτισμό».

Μετά την νέα «πατριωτική» Κοινοπραξία, ο Τζερώνυμο , (ο Συριζώνυμος), μας είπε να μην μας απασχολούν οι σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους και να επικεντρωθούμε στις σχέσεις Εκκλησίας – Έθνους, καθότι ο Συριζώνυμος, είναι και «εθνοπατριώτης», όπως ήταν και ο Θανάσης ο πούστης , που ο Τάκης ο «παιδοτρίβης», που τον απαύτωνε , τον φώναζε... Άρη. 

  Βεβαία, η Ελλαδική εκκλησία του Συριζώνυμου είναι η Εκκλησία του Ελληνικού Κράτους, και μόνο, και όχι τους Έθνους η του Γένους του οποίου η πνευματική καθοδήγηση ήταν και είναι δουλειά του Τουρκορθόδοξου Λοχαγού .

Ο «Πατριώτης» Τζερώνυμο συνέστησε και στην Κοινοπραξία των τριών «Πατριωτών» να συνεργαστεί με το αβάπτιστο πνευματικό του παιδί τον ALEXIS επισημαίνοντας ότι «ο καθένας πρέπει να διορθώσει τον εαυτό του και να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις για το καλό αυτού του τόπου».
Άλλωστε, ο Αβάπτιστος και Άθεος Alexis, μας ευχήθηκε , ως επικεφαλής του Κόκκινου Κράτους, «Hronia Polla», «για την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας». Τίποτα δεν είναι αληθινό και όλα είναι δυνατά για τους άθεους Κόκκινους πιθηκάνθρωπους. Μέχρι και να εύχονται Χρόνια Πολλά στους Ορθοδόξους για την Παναγία.

Για το καλό του Τόπου, «που είναι το καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης», τα έκαναν όπως τα έκαναν οι διεφθαρμένοι, που ξεφτίλισαν και το «Ράσο», και που τώρα θέλουν να αναλάβουν το Γένος των Μπένετον Γρεκών, ή καλύτερα το Γένος των Ραγιάδων.

Πριν κάμποσες εβδομάδες, ένας κοσμοπολίτης, που ο πατέρας του ήταν σπουδαίος αρχιτέκτονας, υπερασπίστηκε ως «μουλωχτός πατριώτης», τους Τούρκους συνεργάτες της Σια και το «Κράτος Δικαίου» του Ρότσιλντ.

Ο «Τόλης», ο Κερατάς, το…. «πατριωτάκι», μας δίδαξε ότι ο «πραγματικός πατριωτισμός», δεν είναι, «ο φανφαρονικός πατριωτισμός κάποιων που βροντοφωνάζουν ακραία συνθήματα, και κάνουν λεκτικούς λεονταρισμούς,
ή ανεμίζουν λάβαρα στις τηλεοράσεις», αλλά, ο πραγματικός πατριωτισμός, είναι ο «πατριωτισμός της πράξης». «Ο μόνος που μετράει».
Και ο «πατριωτισμός, σε ένα κράτος δικαίου αρχίζει από την υπεράσπιση των θεσμών».
Ο «πραγματικός πατριωτισμός», ο «πατριωτισμός της πράξης», που υπερασπίζεται το Κράτος Δικαίου, δηλαδή το Κλιμάκιο της Σια, την Ανοιχτή Κοινωνία, και τη Σύμβαση του ανθρώπινου Δικαιώματος στην Πουστιά, είναι αυτό που έκανε ο συναδελφός του Τόλη, ο Αριστείδης Στεργιάδης, που τον παρέλαβε από τη Σμύρνη το αγγλικό θωρηκτό «Iron Duke», και ο συναδελφός του, ο μουλωχτός πατριώτης Νικόλαος Τρικούπης , και οι συναδελφοί του, που διέσωσαν την «Πατρίδα» από τον «όλεθρο της χρεοκοπίας», από το 2009 και εντεύθεν.

Θα κάνω μια μικρή προσαρμογή των γνωστών εκδοχών στο παλιό καλαμπούρι του Ροίδη που το υπερεκμεταλλεύονται διάφοροι συντονιζόμενοι και εκσυγχρονιζόμενοι «μεταρρυθμισταί» και «εκσυγχρονισταί» .
«Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας, η Ελβετία τους περιηγητάς , και η Ελλάς την Ευρωπαικήν Ιδέαν ,τον Νέο Πατριωτισμό, το μουλωχτό Πατριωτισμό, και τους Κωλο-Έλληνας».

Για τους Κωλοέλληνες θα επικαλεστώ και πάλι τον Ροίδη ,που έλεγε ότι οι Έλληνες διαιρούνται ως οι Ινδοί εις τέσσερεις φυλάς : - εις την φυλή των συμπολιτευόμενων , ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσι εις την χύτραν του προύπολογισμού, - εις την φυλή των αντιπολιτευόμενων, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον, -εις την κόκκινη Φυλή - εις τους Παρίας, τους εργαζομένους, ήτοι, τους ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ' επιφορτισμένους να γεμίζωσι την χύτραν δια του ιδρώτος αυτών.

Οι πρώτες τρείς κλάσεις, συναποτελούν τους Κωλοέλληνες.

Όπως έχω γράψει πολλές φορές οι «Αριστεροί» Κομουνιστές, είναι άτιμοι και ξετσίπωτοι. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι, και μετά Κοκορέτσι. Ότι τους βολεύει κάθε φορά. Και με το ΝΑΤΟ και με την ΕΕ και με τις τράπεζες. Και με την SOE και με την Cia και με την Κα-Γκε-Μπέ. Και Βουρ για τον ταβλά με τα κουλούρια.

Οι πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής είναι παλιάνθρωποι και οι Φαύλοι, οι παλιάνθρωποι, κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες.

Ο κάθε κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, είναι μέλος αυτής της νέας φυλής, που πιστεύει πως το έγκλημα,
οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη,
η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη».Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών.

Ο συνασπισμός των βλακών , (που βασανίζονται από τον ατομικό και δικαιολογημένο ζωώδη πανικό τους, μήπως «μείνουν στην απέξω»), με τους παλιανθρώπους της Κόκκινης Φυλής , γίνεται μηχανικά, βάσει της αρχής της «ελάχιστης προσπάθειας». Δέκα βλάκες κατά ενός ευφυούς.
Δέκα άτιμοι κατά ενός τιμίου. Δέκα ανίκανοι κατά ενός ικανού . Δέκα τεμπέληδες κατά ενός εργατικού. Η ισχύς εν τη Ενώσει.
Όλοι μαζί μπορούμε, που λέει και ο Σκάαααιιιιιι.

Έτσι συγκροτείται η Κλίκα ρουφιάνων-ηλιθείων, που αποκαλώ Κωλο-Έλληνες. Ψευτο-Παριώτες, πράκτορες, κλέφτες, μαζί με ανίκανους και ηλίθιους συγκροτούν την «Δημοκρατική Κοινοπραξία» της Φαυλοκρατίας και της Ξενοκρατίας. Και αλληλο-εξυπηρετούνται. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Οπότε, χρειαζόμαστε «ριζική Μεταρρύθμιση».
Πλήρη Ανατροπή. Επανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: