Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άξελ φεύγει η Απαλλαγή έρχεται

Του Σπύρου Χατζάρα

Τα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κατά της πολιτικής για το μακεδονικό των νέο-Εφιαλτών συντρόφων, Τσιπρά, Κοτζιά, και Τζώνυ Γουώκερ , το έδειξαν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις το επιβεβαίωσαν.
Ο σύντροφος Αλεξ Χαβαναγκίλα και το Σκυλολόι του, παρά τις χιλιάδες ρουσφέτια, τεμπέληδων και χαραμοφάηδων «αριστερών», και παρά την κατοχύρωση της μουστιάς και την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών έχει πέσει στο 15%. Καταρρέει. «Ολίγη φιλοτιμία, και η νίκη βεβαία.
Μικρός σπινθήρ Πατριωτισμού, και η γενική και μερική ευδαιμονία βεβαιότατη», όπως έλεγε και το Πατριωτικό Δοκίμιο.

Οι Συριζορουφιάνοι είναι περίπου στο 16,78 % του Μαΐου του 2012, μόνο που τότε ανέβαιναν αλλά τώρα πέφτουν. Μπορεί και να είναι 15,3%. Το καλό είναι ότι η απογοήτευση των πολλών από την έμπορο Ελπίδας, και χασισέμπορο, και πρεζέμπορο, ξαναδημιούργησε τον «κενό πολιτικό χώρο», που εκφράστηκε το 2012 με τους Ημιανεξάρτητους και τον Καρατζατούμπα. Οι δεξιοί νοικοκυραίοι που εγκατέλειψαν τους Φιλελέ, δεν λένε να ξαναγυρίσουν.
Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στους Φιλελέ του Κούλη Μαρέβα, και του Μπουμπούκου Νοβάρτις, 21,5% , μπορεί και 22%.

Από τη στασιμότητα του Κούλη Μαρέβα Χαβαναγκίλα, βλέπω να ξαναδημιουργείται δημοκοπικά, ο χώρος για ένα δεξιό ρεύμα, ανάμεσα στους ευρω-φιλελέ και τη Χρυσή Αυγή, που θα απορροφήσει και τους απογοητευμένους θαυμαστές του Τζώνυ Γουώκερ.
Η Χρυσή Αυγή, είναι όντως γύρω από το 10% , η Φώφη με την παρέα της, θα άνοιγε σαμπάνιες αν έβλεπε 7% και ο σύντροφος Κουτσούμπας με 5%, θα έστελνε και λουλούδια στον τάφο του Χαρίλαου.
Οι Ημιανεξάρτητοι της Πρεσβείας είναι στα Τάρταρα, όπως και η Ένωση Φραπέδων,
Η «αδιευκρίνιστη» ψήφος είναι 30-35% .Από το 30-35% των «αστάθμητων»,
η συμμορία των ΕΚΟΥΜΟΥ δεν εχει να περιμένει τίποτα, και ας λέει ο ψευφαναράς ότι το Colpo de Fava με τη Νοβάρτις έδωσε πόντους στην κυβέρνηση και ότι , «μόνο το 9% θεωρεί την εξωτερική πολιτική ως το μεγαλύτερο πρόβλημα». Δύσκολο να δεχτείς μια τέτοια «εικόνα».

Οι «Υπόλοιποι», οι «αδιευκρίνιστοι» , οι «αναποφάσιστοι», δεν σκέπτονται αν θα ξαναψηφίσουν την Τασία, την κυρία με τα Ντολμαδάκια, την κυρία από την Νέα Υόρκη με το ενοίκιο των χιλίων ευρώ και το σύντροφο Νίκο Καρανίκα, αλλά πως θα στείλουν καλύτερα και γρηγορότερα στο διάολο τον «Άλεξ Χαβαναγκίλα» και τους συντρόφους του.
Σε αυτούς πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και Κίνητρα και προπαντός συσπείρωση. Ενότητα και Αγώνα.
Να προτείνουμε Κάθαρση, τιμωρία των Διεφθαρμένων, και των Εθνικά Ανάξιων. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο οτι όλο το «προδοτικό τόξο», (εκσυγχρονιστές, μεταρρυθμιστές , κλέφτες, ομοφυλόφιλοι, οικολόγοι, Μπουτάρηδες Καμίνηδες, και Cia ), θα παέι κατευθείαν σε λαοδικεία. Όχι σε «Ανακριτικές» και «εξεταστικές; Επιτροπές». Σε «λαοδικεία» όπως εκείνα του συντρόφου Δημητρόφ στη Βουλγαρία.
Η Ελλάδα, θα ξεβρομίσει απ' όλα τα ερπετά.

Ο σ.Τσιπρά, ο σ. Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ , το ζεύγος των λυμεώνων του Ιδρυματος Λεβί, η Τασία και όλοι νέο-Εφιάλτες της Βουλής θα πρέπει να ξέρουν ότι λίαν προσεχώς θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα.
Η εθνική αναξιότητα αποτελεί στην Ελλάδα «ιδιότυπο αδίκημα», που προσδιορίστηκε με τη Έκτη και τη Δωδέκατη Συντακτική Πράξη του 1945 και με τον Α.Ν. 5333/1945 και τους νόμους 217, 271, 295 και 332 του 1945 με τους οποίους και προσδιορίζονταν επακριβώς η υπόσταση των εγκλημάτων της εθνικής αναξιότητας. Σύμφωνα με τον νόμο τιμωρούνται: «Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση έγιναν συνειδητά όργανα του (τοκογλύφου) εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του.Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του (τοκογλύφου) εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού. Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού. Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, , ή αποκόμισαν οικονομικά οφέλη από τον εχθρό. Όσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια». Δηλαδή ο Τσιπρά, οι υπουργοί του, οι βουλευτές του, οι δήμαρχοί του, οι Καρανίκες του, οι ρουφιανοδημοσιογράφοι, οι Συριομπάτσοι, οι Συριζοδικαστές. Όλοι Έστι Δίκης Οφθαλμός!

Ο εθνικά ανάξιος Τσιπρά είναι ένοχος για τα αδίκημα της «εξαπάτησης του λαού» και πρέπει να τιμωρηθεί και για αυτό.
Στην αρχαία Αθήνα θα τον είχαν εκτελέσει !

Η υπέροχη έννοια του πολιτικού αδικήματος της «εξαπάτησης του λαού» , λειτουργούσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλή και είναι πολιτικά, ηθικά και νομικά, αξεπέραστη. Μ’ αυτό το αδίκημα , καταδικάστηκε σε θάνατο, από την Εκκλησία του Δήμου, ο στρατηγός Μιλτιάδης, επειδή έπεισε τους Αθηναίους το 489 πΧ να του χορηγήσουν 70 πλοία, προκειμένου να καταλάβει την Νάξο και την Πάρο. Και την μεν Νάξο την κατέλαβε αλλά απέτυχε να καταλάβει την Πάρο ύστερα από 26 μέρες πολιορκίας. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα κατηγορήθηκε από τον Ξάνθιππο, για εξαπάτηση του λαού και ότι έκανε την εκστρατεία για προσωπικούς λόγους και για ίδιο όφελος. εναντίον της Πάρου.

Ο Μιλιτιάδης, ο νικητής του Μαραθώνα, καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο, αλλά μετά η ποινή μετατράπηκε σε πρόστιμο 50 ταλάντων, που ο Μιλτιάδης δεν μπόρεσε να πληρώσει, και για αυτό , κλείστηκε στη φυλακή, όπου πέθανε λίγο αργότερα από γάγγραινα. Το πρόστιμο πληρώθηκε από τον γιο του τον Κίμωνα. Ο Μιλιτιάδης καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή δεν τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε στους Αθηναίους. Εάν ίσχυε σήμερα ο νόμος της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, της μητέρας της Δημοκρατίας θα είχε εκτελεστεί ο Αβάπτιστος, και θα όδευε ήδη για το Κώνειο και ο Τσιπρά.

Προτείνω λοιπόν , άμεσο «υπερκομματικό δημοψήφισμα», για την άμεση θέσπιση του νόμου για την ποινικοποίηση αναδρομικά της «εξαπάτησης του λαού», και επαναφορά της θανατικής καταδίκης.

Για να εκτελεστούν αναδρομικά, οι πολιτικοί απατεώνες που εξαπάτησαν τον λαό, όπως ο Αβάπτιστος και ο Οβριόπουλος. Όπως εκτελέστηκαν οι έξι. Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάδα του μέλλοντος. Επίσης , πρέπει να θεσπιστεί νόμος περί κατάσχεσης και δημεύσεως των παράνομα αποκτηθέντων περιουσιακών στοιχείων των καθαρμάτων και των λαμόγιων που εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχια του λαού.

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: