Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Μας χρειάζεται ένας «Μακεδονικός Συνασπισμός» Νίκης και Προοπτικής

Οι αριστερές «Φοροελεγκτικές Αρχές» , εξαπέλυσαν μπαράζ ελέγχων στους τραπεζικούς λογαριασμούς για να βρουν έσοδα για αν χρηματοδοτήσουν το Κοινωνικό Μέρισμα, που μοιράζει ο Αλέξης Χαβαναγκίλα στους τεμπέληδες και τους χαραμοφάηδες της πρασινορόζ κοιλάδας που τον ψηφίζουν.
Εάν βρεθούν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των «πλιούσιων», που δεν δικαιολογούνται , τότε θα φορολογούνται ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα με συντελεστές από 22%.
Μετά τον πράσινο φόρο στις σακούλες που θα ταΐζει τους «οικολόγους», ετοιμάζουν χαράτσι 100 ευρώ για τα κατοικίδια , που θα είναι «κοινωνικός πόρος» για τους χαραμοφάηδες τεμπέληδες «φιλόζωους λωποδύτες», που φυτρώνουν παντού. Κάθε πόλη και σύλλογος κάθε χωριό και φιλοζωικό στέκι, που κάνουν και τσάμπα κοινωνική παρέμβαση από την δημόσια τηλεόραση.

Οι αμερικανοί, έφεραν στην εξουσία τον Άλεξ Χαβαναγκίλα με εντολή να βάλει τους Σκοπιανούς στο ΝΑΤΟ , να ανοίξει τις πόρτες στους μουσουλμάνους εποίκους και να λύσει το Κυπριακό. Αλλά, και να βάλει , τον σύντροφο Ζάεφ στο ΝΑΤΟ ως Γκόρνμια Ματσεντόνιγια , οι μέρες του είναι μετρημένες. Έχει ημερομηνία λήξης διότι οι μέντορες του έχουν αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν, και ετοιμάζονται για εκλογές.

Ο Άλεξ Χαβαναγκίλα, μπροστά στα δύσκολα, άρχισε τον «υπερτροφικό προεκλογικό τουλόγο», και υπόσχεται «δίκαιη ανάπτυξη», για να τρώνε με δυο μασέλες οι χαραμοφάηδες της ροζ Κοιλάδας . Υπόσχεται να σχεδιάσει «την επόμενη μέρα σε στέρεες βάσεις» και να «αποκαταστήσει την κανονικότητα». Υπόσχεται ότι «η ανάπτυξη δεν θα είναι μόνο για τους λίγους, αλλά για τους πολλούς». «Θα είναι δίκαιη ανάπτυξη». «Αυτό που περισσεύει θα ξαναγυρνάει πίσω και θα μοιράζεται δίκαια στην πλειονότητα του λαού».
Δηλαδή «Κοινωνικό Μέρισμα», για τους τεμπέληδες, ανεπρόκοπους, χαραμοφάηδες . Τον αριστερό λαό. Η «Δίκαιη ανάπτυξη» είναι κόρη της «δίκαιης Κοινωνίας», που είχε υποσχεθεί και ο Κόκκινος Χριστόφιας στους συντρόφους του Χάρτινγκ και του Ετζεβίτ.
Εκτός από τον Άλεξ Χαβαναγκίλα και ο Εουκλείντες , υπόσχεται, «ανάπτυξη για όλους», «ένα οικονομικό μοντέλο που θα έχει πλουραλιστικό σχήμα παραγωγής» και περισσότερες «δομικές αλλαγές».

Το βασικό ερώτημα όμως για κάθε «Δίκαιη Ανάπτυξη» και «Δίκαιη Κοινωνία», είναι απλό. Πόσο δίκαιο είναι να πληρώνεται από τους φόρους των πολλών, ο χαραμοφάης Μυαλοπώλης των υπογείων του Μαξίμου; Πόσο δίκαιο είναι να παίρνουν επίδομα ενοικίου οι κομμουνιστές της Νέας Υόρκης του ιδρύματος Λεβί, και πόσο δίκαιο να έχουν κοινωνικό πόρο από τον πράσινο φόρο στις σακούλες και το φόρο στα Κατοικίδια, οι τεμπέληδες της πράσινης Κοιλάδας, για να πληρωνουν το αλβανικό χασίσι τους; και πόσο δίκαιο είναι ο Φώτη Κουρέλης να μην πληρώνει δεκάρα για ΕΝΦΙΑ; Για «πλεόνασμα» των φόρων ξέρουμε πόσο δίκαια το μοίρασε ο Άλεξ Χαβαναγκίλα στους αριστερούς χαραμοφάηδες της ροζ Κοιλάδας . Έδωσε επιδόματα ενοικίου στους συντρόφους του, και παροχές στους μουσουλμάνους φίλους του.

Ο βασικός Πυλώνας του καθεστώτος ο σύντροφος Τζέφρι (Πάιατ) βιάζεται να βάλει τους συντρόφους του ΑΣΝΟΜ στο ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο. Για αυτό η εταιρεία «Marc», και η επιχείρηση «Πρώτο Θέμα», που απομυζούν το εποικοδόμημα, με εταιρική ευθύνη απέναντι στη «σταθερότατα» και στους χορηγούς ξαναρώτησαν το Πόπολο για το «Γκόρνα Ματσεντόνιγια».

Ο «Μακεδονικός Συνασπισμός», ψήφισε 74,5% , «όχι» . Το 25,5% των Νέο-εφιαλτών, ευρω-εκσυγχρονιστών ευρω-μεταρρυθμιστών , που είναι τουρλου-τρουρλού, (Μητοστακικοί, ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), είπε, «Ναι στο ΑΣΝΟΜ».

Η Marc, ρώτησε και για τα άλλα ζητήματα του ανέδειξαν το γυαλί και οι επικοινωνιολόγοι της κυβερνητικής κοινοπραξίας. Τη διακοπή του Πρωταθλήματος τη Νοβάρτις, και τους ομήρους του Ταγίπ. Για τους στρατιώτες που κρατάει ομήρους ο σύμμαχος Ερντογάν, για να βοηθήσει το σύντροφο Τζέφρι και την κυβέρνηση του Πουστραλέξη να βάλουν τον σύντροφο Ζάεφ στο ΝΑΤΟ, το 60% των «οξυδερκών πελατών» κατάλαβε από τα ρεπορτάζ των ρουφιανοκάναλων ότι « έχουν γίνει λάθος χειρισμοί».

Το 61,4% κατάλαβε ότι «η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», αλλά δεν έχει καταλάβει υπέρ τίνος, και το 54.4%, κατάλαβε ότι η υπόθεση «Novartis» είναι σκευωρία του Κράτους Δικαίου, κατά του Αδώνιδος ενώ το 45% των τηλεθεατών είναι με την «κάθαρση». (Στην επόμενη δημοσκόπηση θα τους ρωτήσουν για τον Μαρινάκη).

Αυτό που δεν καταγράφει η «μαγειρευμένη δημοσκόπηση», είναι η έλλειψη «δυναμικής» και από τον Πουστραλέξη Χαβαναγκίλα και τον KULIS Mareva Χαβαναγκίλα, που είναι ο βασικός λόγος της δημοσκοπικής ρευστότητας, η οποία θυμίζει έντονα το 2012. Ο Μακεδονικός Συνασπισμός έχει οικοδομηθεί μόνος του. Υπάρχει . Η ανεπανάληπτη δυναμική της λαϊκής πατριωτικής Ενότητας στην βάση , φάνηκε και καταγρλάφηκε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, που έγιναν στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Αυτοί , το ενάμιση εκατομμύριο, είναι οι δυνητικοί ψηφοφόροι του «Μακεδονικού Συνασπισμού», που θα δώσουν τη Νίκη και θα επιβάλλουν την Απαλλαγή.
Και η γνώμη μου είναι, ότι ο χρονικός ορίζοντας μιας κυβέρνησης «Μακεδονικού Συνασπισμού», με πρόγραμμα την κάθαρση , την τιμωρία των εθνικά ανάξιων, και την αποκατάσταση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, θα πρέπει να είναι βραχύς. 600 ημέρες, το πολύ. Και αφού γίνουν όσα ζήτησε ο Κυρίαρχος Λαός , νέες εκλογές.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: